Pientoimenpiteet

Diamond Clinic on apunasi kun tarvitset pientoimenpiteitä. Kaikki ei-kirurgiset pientoimenpiteet toteutetaan kattavasti eri puolilla Suomea sijaitsevissa toimipisteissämme ja toimenpiteistä vastaavat alan erikoisasiantuntijat.

Pientoimenpidevalikoimastamme löytyy:

 • Hyaluronihappovalmisteet
  • Silmänalusten täyttö
  • Juonteiden täyttö hyaluronihappogeelillä
  • Poskien kohotus hyaluronihappogeelillä
  • Huulten muotoilu / täyttö hyaluronihappogeelillä
 • Kemialliset ihon kuorinnat
  • Hedelmähappokuorinta koko kasvot
  • Salicylhappokuorinta koko kasvot
 • Mesoterapia
  • Kasvot
  • Vartalo
 • Kestopigmentointi
 • Hampaiden valkaisu

Tutustu tästä pientoimenpidehinnastoomme.

HUULTEN TÄYTTÖ

Huulten täyttöön käytetään hyaluronihappo valmisteita, joita on tarjolla monilta eri valmistajilta. Me Diamond Clinicillä pyrimme pitämään varastossa aina vähintään kahta tai kolmea eri hyaluronihappo tuotemerkkiä, jotta hoitajasi kanssa pystytte valitsemaan sinulle sopivimman.


Hyaluroaani on ihmisekehon luontainen aines, solujen pinnalla valmistettava ja soluväleissä esiintyvä pitkäketjuinen sokerimolekyyli. Hyaluronihappo on suurimolekyylinen mukopolysakkaridi eli glykosaminoglykaani. Alkujaan hyaluronihappoa valmistettiin kukonhelttauutteesta ja se kehitettiin Japanissa, nykyään sen tuottamiseen käytetään bakteerifermentaatiota eli käytännössä hapetus/pelkistys reaktiota.

MITEN HUULTENTÄYTTÖÖN VOI VALMISTAUTUA?

Mustelmariskiä voi minimoida jättämällä pois verta ohentavat lääkkeet ja tuotteet pari-kolme päivää ennen täyttöä, niitä ovat ibuprofen- ja asetyylisalisyylihappopohjaiset särkylääkkeet, kuten Burana, Ibusal, Ibumax, Asperin, Disperi tai Finrexin. Samoin omega3 valmisteet ohentavat verta ja näin ollen myös rasvainen kala.
Mahdollinen treeni kannattaa tehdä ennen huulten täyttöä, sillä pari vuorokautta täytön jälkeen on hyvä välttää liikuntaa.

TÄYTÖN JÄLKEEN

Samana iltana ei kannata ottaa alkoholia tai saunoa sillä verenkierron kiihtyminen saattaa saada täytteen liikkeelle pistetystä kohdasta ennen kuin se on kunnolla kiinnittynyt, joten lopputulos voi olla toivottua huonompi. Lisäksi myös kaikki verenkiertoa kiihdyttävä toiminta lisää turvotusta huulissa.

MITÄ TÄYTÖSSÄ TAPAHTUU

Aluksi toimenpiteen tekijän kanssa keskustellaan omista toiveista lopputuloksen suhteen sekä kartoitetaan ovatko ne mahdollista toteuttaa ensimmäisellä hoitokerralla kokonaisuudessaan vai vaatiiko haluttu lopputulos esim useamman hoitokerran.
Tämän jälkeen täytettävä alue pinta puudutetaan, jonka jälkeen itse tse täyttö työ on varsin nopeaa.

Helsingissä meillä huulten täyttöjä tekee sairaanhoitaja Kaisa Tyrväinen, joilla molemmilla on vuosien kokemus esteettisistä toimenpiteistä ja ovat käyneet koulutuksia sekä suomessa että ulkomailla.
Tampereella täyttöjä tekee sairaanhoitaja Anette Ekholm. Molemmat ovat erittäin kokeneita ja pidettyjä sekä omaavat hyvän esteettisen silmän.
Turussa täyteainehoitoja tekee sairaanhoitaja Veera Kartano.

Vaasassa ja Seinäjoella toimii sairaanhoitaja Anette Ekholm.

TÄYTÖN JÄLKEEN

Heti täytön jälkeen huulet ovat kipeät ja tuntuvat jäykiltä. ON TÄRKEÄTÄ ETTÄ PISTOSKOHTIIN EI KOSKETA PARIIN TUNTIIN LAINKAAN ESIM SORMELLA, VANHOILLA HUULIRASVOILLA- PUNILLA YMS, koska pistos jättää pienen reiän, josta voi kosketeltaessa päästä kudoksiin likaa tai bakteereja.

Turvotus on varsin tyypillistä ja sen määrä sekä kesto on yksilöllistä. Turvotus voi olla vain vähäistä ja mennä ohi päivässä-parissa, mutta joskus turvotus saattaa olla myös kivuliasta ja voimakasta sekä kestää jopa viikon verran. Tähän auttaa kun pitää kylmää päällä.
Joskus saattaa esiintyä myös pieniä mustelmia täyttöalueilla, mutta ne pysyvät yleensä hyvin maltillisina. Lopullinen tulos alkaa olla nähtävissä yleensä viimeistään reilun viikon kuluttua toimenpiteestä.

DIAMOND CLINIC
HELSINKI

Juutinraumankatu 6
00220 Helsinki
Finland

DIAMOND CLINIC
TAMPERE

Kuninkaankatu 31
33200 Tampere
Finland

DIAMOND CLINIC
TURKU

Maariankatu 2
20100 Turku
Finland

DIAMOND CLINIC
VAASA

Kauppapuistikko 16 A 3. krs
65100 Vaasa
Finland

DIAMOND CLINIC
SEINÄJOKI

Kalevankatu 5 A
60100 Seinäjoki
Finland