Pientoimenpiteet

Diamond Clinic on apunasi kun tarvitset pientoimenpiteitä. Kaikki ei-kirurgiset pientoimenpiteet toteutetaan kattavasti eri puolilla Suomea sijaitsevissa toimipisteissämme ja toimenpiteistä vastaavat alan erikoisasiantuntijat.

Pientoimenpidevalikoimastamme löytyy:

 • Hyaluronihappovalmisteet
  • Silmänalusten täyttö
  • Juonteiden täyttö hyaluronihappogeelillä
  • Poskien kohotus hyaluronihappogeelillä
  • Huulten muotoilu / täyttö hyaluronihappogeelillä
 • Botox
  • Kasvojen yläosa
  • Kasvojen alaosa
  • Sibelius juonteet
  • Silmänympärystö
  • Kulmien kohotus
 • Kemialliset ihon kuorinnat
  • Hedelmähappokuorinta koko kasvot
  • Salicylhappokuorinta koko kasvot
 • Mesoterapia
  • Kasvot
  • Vartalo
 • Kestopigmentointi
 • Hampaiden valkaisu

Tutustu tästä pientoimenpidehinnastoomme.

HUULTEN TÄYTTÖ

Huulten täyttöön käytetään hyaluronihappo valmisteita, joita on tarjolla monilta eri valmistajilta. Me Diamond Clinicillä pyrimme pitämään varastossa aina vähintään kahta tai kolmea eri hyaluronihappo tuotemerkkiä, jotta hoitajasi kanssa pystytte valitsemaan sinulle sopivimman.


Hyaluroaani on ihmisekehon luontainen aines, solujen pinnalla valmistettava ja soluväleissä esiintyvä pitkäketjuinen sokerimolekyyli. Hyaluronihappo on suurimolekyylinen mukopolysakkaridi eli glykosaminoglykaani. Alkujaan hyaluronihappoa valmistettiin kukonhelttauutteesta ja se kehitettiin Japanissa, nykyään sen tuottamiseen käytetään bakteerifermentaatiota eli käytännössä hapetus/pelkistys reaktiota.

MITEN HUULTENTÄYTTÖÖN VOI VALMISTAUTUA?

Mustelmariskiä voi minimoida jättämällä pois verta ohentavat lääkkeet ja tuotteet pari-kolme päivää ennen täyttöä, niitä ovat ibuprofen- ja asetyylisalisyylihappopohjaiset särkylääkkeet, kuten Burana, Ibusal, Ibumax, Asperin, Disperi tai Finrexin. Samoin omega3 valmisteet ohentavat verta ja näin ollen myös rasvainen kala.
Mahdollinen treeni kannattaa tehdä ennen huulten täyttöä, sillä pari vuorokautta täytön jälkeen on hyvä välttää liikuntaa.

TÄYTÖN JÄLKEEN

Samana iltana ei kannata ottaa alkoholia tai saunoa sillä verenkierron kiihtyminen saattaa saada täytteen liikkeelle pistetystä kohdasta ennen kuin se on kunnolla kiinnittynyt, joten lopputulos voi olla toivottua huonompi. Lisäksi myös kaikki verenkiertoa kiihdyttävä toiminta lisää turvotusta huulissa.

MITÄ TÄYTÖSSÄ TAPAHTUU

Aluksi toimenpiteen tekijän kanssa keskustellaan omista toiveista lopputuloksen suhteen sekä kartoitetaan ovatko ne mahdollista toteuttaa ensimmäisellä hoitokerralla kokonaisuudessaan vai vaatiiko haluttu lopputulos esim useamman hoitokerran.
Tämän jälkeen täytettävä alue pinta puudutetaan, jonka jälkeen itse tse täyttö työ on varsin nopeaa.

Helsingissä meillä huulten täyttöjä tekee sairaanhoitaja Kaisa Tyrväinen, joilla molemmilla on vuosien kokemus esteettisistä toimenpiteistä ja ovat käyneet koulutuksia sekä suomessa että ulkomailla.
Tampereella täyttöjä tekee lääkäri Sari Laitinen sekä sairaanhoitaja Anette Ekholm. Molemmat ovat erittäin kokeneita ja pidettyjä sekä omaavat hyvän esteettisen silmän.
Turussa täyteainehoitoja tekee sairaanhoitaja Veera Kartano.

Vaasassa ja Seinäjoella toimii sairaanhoitaja Anette Ekholm.

TÄYTÖN JÄLKEEN

Heti täytön jälkeen huulet ovat kipeät ja tuntuvat jäykiltä. ON TÄRKEÄTÄ ETTÄ PISTOSKOHTIIN EI KOSKETA PARIIN TUNTIIN LAINKAAN ESIM SORMELLA, VANHOILLA HUULIRASVOILLA- PUNILLA YMS, koska pistos jättää pienen reiän, josta voi kosketeltaessa päästä kudoksiin likaa tai bakteereja.

Turvotus on varsin tyypillistä ja sen määrä sekä kesto on yksilöllistä. Turvotus voi olla vain vähäistä ja mennä ohi päivässä-parissa, mutta joskus turvotus saattaa olla myös kivuliasta ja voimakasta sekä kestää jopa viikon verran. Tähän auttaa kun pitää kylmää päällä.
Joskus saattaa esiintyä myös pieniä mustelmia täyttöalueilla, mutta ne pysyvät yleensä hyvin maltillisina. Lopullinen tulos alkaa olla nähtävissä yleensä viimeistään reilun viikon kuluttua toimenpiteestä.

BOTOX

MITÄ BOTOX ON

Botox on botuliinitoksiini nimisen hermomyrkyn yksi tuotemerkki, jota usein käytetään yleisnimenä hoidolle/aineelle. Se on lääkelain alainen aine, joten sitä saa vain apteekista ja pistoksen tekijällä tulee olla sairaanhoitajan tai lääkärin tutkinto. Muun merkkisiä botuliinitoksiini tuotteita on myös olemassa esim Vistabel, Dysport jne, mutta Dimond Clinicillä käytössä lähes aina Botox.

MIHIN BOTOXIA KÄYTETÄÄN

Botuliinia käytetään kauneudenhoidossa hyvin pikkuruisina määrinä lihaksen lamauttamiseen jotta sen kohdan ihon juonteet a) siliävät ja B) syventyminen pysähtyy. Tyypilliset kohdat ovat otsan poikkijuonteet, kulmien välin kurtistusjuonne, kulmien kohotus ja naurunrypyt. Myös esim. leukaperien tai nenän kavennukseen käytetään Botoxia. Botoxia ei pistetä huuliin, se ei pullista eikä tuo volyymia. Huulien täyttöön käytetään hyaluroaani happo valmisteita.

MITEN BOTOX TOIMII

Botuliinia pistetään aina ensimmäisellä kerralla hieman varovaisesti, sillä on hyvin yksilöllistä mikä määrä kullekin riittää toivotun tuloksen aikaan saamiseksi. Aineen poistaminen ei onnistu, joten ainoastaan odottamalla vaikutuksen lakkaamista pääsee eroon ei-toivotusta tuloksesta. Mikäli ensimmäinen käynti ei tuo tyydyttävää tulosta, katsotaan tapauskohtaisesti aika uusinta käynnille. Vaikutuksen näkyminen kestää parista päivästä pariin viikkoon, joten ennen kuin kaksi viikkoa on kulunut toimenpiteestä, ei tuotetta kannata lisätä. Vaikutus kestää yleensä noin puolisen vuotta, mutta on mahdollista, että säännöllisesti lisättynä sen tarve vähenee. Eli jatkossa saattaa riittää, että tehdään pieniä lisäyksiä silloin tällöin, eikä esim koko otsan käsittelyä tarvita.

DIAMOND CLINIC
HELSINKI

Heino Kasken katu 4
00180 Helsinki
Finland

DIAMOND CLINIC
TAMPERE

Hämeenkatu 5 A, 6. krs
33100 Tampere
Finland

DIAMOND CLINIC
TURKU

Maariankatu 2
20100 Turku
Finland

DIAMOND CLINIC
VAASA

Vallonintie 2B
65610 Mustasaari
Finland

DIAMOND CLINIC
SEINÄJOKI

Vapaudentie 62
60100 Seinäjoki
Finland