Vuosien kokemuksella & suurella sydämellä

Olemme suomalainen kauneusalan yritys, joka tarjoaa laajan kirurgisten toimenpiteiden ja pientoimenpiteiden palveluvalikoiman. Leikkaustoimenpiteet suoritetaan Tallinnan parhaissa yksityissairaaloissa. Henkilökuntamme on ammattitaitoista ja avuliasta.Isojen asioiden ollessa kyseessä on tärkeää, että neuvot ja tuki ovat nopeasti saatavilla, myös virka-aikojen ulkopuolella. Tämä on meidän vahvuutemme.

Kesäkampanjat

8 Alueen rasvaimu nyt vain 3200€ (norm 3900€)

Kesä ja uimarantakausi lähestyvät. Ujostuttaako sinua uikkareissa tai niukoissa kesävaatteissa? Kiristääkö vyötärö tai housunpuntit? Diamond Clinicin rasvaimutarjouksella ehdit vielä kesäkuntoon tälle kesälle!

Käytämme rasvaimuissa WAL-tekniikaa. WAL-tekniikka (water assisted liposuction: vesisuihkuavusteinen rasvaimu) on uusin menetelmä, jossa imukärjestä tuleva nestesuihku ensin puuduttaa kudokset tasaisesti ja sitten toimii apuna rasvasoluja irrottaen. Vesisuihku irrottaa rasvan hellävaraisesti verrattuna aiempaan tekniikkaan. WAL-imulla on useita etuja verrattuna perinteiseen rasvaimuun. Kivut ovat maltillisemmat, jolloin laajempienkin alueiden käsittely on mahdollista. WAL-imun jälkeen potilaat toipuvat nopeammin, kudosvauriot jäävät huomattavasti vähäisemmiksi ja mustelmat maltillisemmiksi sekä päästään tasaisempiin tuloksiin kuin perinteisellä tekniikalla. Kun ihon alla olevaa rasvakudosta muotoillaan, aiheutetaan ihoon lievä kutistava vaikutus. Yhdellä kerralla on turvallisesti mahdollista poistaa n. 0,5 – 6 litraa rasvakudosta.

Kaikki kirurgiset toimenpiteemme suorittavat Viron johtavat plastiikkakirurgit kahdessa maan parhaassa sairaalaassa.
http://diamondclinic.fi/palvelut/sairaalat/
http://diamondclinic.fi/palvelut/kirurgimme/

Rasvaimussa yhdellä alueella tarkoitetaan noin avatun kämmenen kokoista aluetta. Esim alavatsa on 2 aluetta ja ylävatsa on 4 aluetta jne. Teemme myös mielellämme tarjouksen juuri sinulle sopivasta määrästä alueita, on se sitten 2, 4 tai 8 aluetta.

Ota siis rohkeasti yhteyttä ja varaa aikasi maksuttomaan konsultaatioon jo tänään! Konsultaatio ei velvoita sinua mihinkään, saat siellä ainoastaan kattavasti tietoa toimepiteestä sekä siitä, millaiset lopputulokset ovat juuri sinulle mahdollisia ja se sisältää matkaliput, kuljetukset paikanpäällä satamasta sairaalaan ja takaisin (kuski puhuu suomea) sekä mahdolliset sairaalayöpymiset ja ateriat sairaalassa.

 

Tarjous on voimassa 19.7.2019 mennessä tehtyihin toimenpiteisiin.

Kaverille Kans!

 
Rintojensuurennusleikkaus nyt sinulle ja kaverillesi elokuun loppuun asti -20% mikäli lähdette toimenpiteeseen yhtäaikaa.
Säästönne jopa 810€ per hlö!

Rintojen suurennusleikkauksessa rintoja muotoillaan asentamalla niihin silikonista valmistetut rintaimplantit, jotka muokkaavat rintoja oman kokonsa ja mallinsa verran. Rintojen suurennus saattaa korjata myös hyvin lieviä epäsymmetrioita rintojen koossa.
Rintojen suurennus suoritetaan ensisijaisesti nukutuksessa. Vain erityistilanteissa se tehdään paikallispuudutuksessa, kuten lääketieteellisestä esteestä (nukutukselle) johtuen tai potilaan voimakkaan nukutuspelon vuoksi.
Anatomiset implantit jäljittelevät rinnan omaa mallia, eli ovat yläosastaan litteämpiä ja alhaalta täyteläisiä. Pyöreän malliset implantit muokkaavat rintoja pyöreämmiksi ja tuovat rintojen yläosaan muhkeutta. Eri merkkisiä implantteja on olemassa paljon. Meidän valikoimasta löydät kaikki johtavat implanttimerkit kuten Motiva, Nagor, Sebbin, Polytech, Mentor ja B-Lite. Valikoimissa on sekä pinnaltaan karhennettuja, että sileitä implantteja. Kaikki nämä merkit ovat CE-hyväksyttyjä ja antavat ikitakuun kestävyytensä puolesta koskien normaalielämää harrastuksineen
Kaikki kirurgiset toimenpiteemme suorittavat Viron johtavat plastiikkakirurgit kahdessa maan parhaassa sairaalaassa.
http://diamondclinic.fi/palvelut/sairaala

Kerromme mielellämme lisää, ota siis rohkeasti yhteyttä ja varaa aikasi maksuttomaan konsultaatioon jo tänään!
Konsultaatio ei velvoita sinua mihinkään, saat siellä ainoastaan kattavasti tietoa toimepiteestä sekä siitä, millaiset lopputulokset ovat juuri sinulle mahdollisia.
Tarjous on voimassa elokuun 2019 loppuun mennessä tehtyihin toimenpiteisiin ja sisältää molemmille matkaliput, kuljetukset paikanpäällä satamasta sairaalaan ja takaisin (kuski puhuu suomea) sekä mahdolliset sairaalayöpymiset ja ateriat sairaalassa.

DIAMOND CLINIC
HELSINKI

Juutinraumankatu 6
00220 Helsinki
Finland

DIAMOND CLINIC
TAMPERE

Kuninkaankatu 31
33200 Tampere
Finland

DIAMOND CLINIC
TURKU

Maariankatu 2
20100 Turku
Finland

DIAMOND CLINIC
VAASA

Kauppapuistikko 16 A 3. krs
65100 Vaasa
Finland

DIAMOND CLINIC
SEINÄJOKI

Kalevankatu 5 A
60100 Seinäjoki
Finland

DIAMOND CLINIC
LAPPEENRANTA

Laurantie 1
53100 Lappeenranta
Finland