Minna Pajulahti

IFBB Pro

Olen ollut Mirja Halosen ja Diamond Clinicin tyytyväinen asiakas heti alusta alkaen. Mirjan kokemus alalta ja ammattitaito takaa sen että asiakkaana minun on helppo luottaa häneen asiassa kuin asiassa. Diamond Clinicin ilmapiiri on ystävällinen ja lämmin. Astuessani toimistoon tiedän olevani osaavissa käsissä. Tilat ovat siistit ja henkilökunta ystävällistä. Oma elämäni on kiireistä ja oman lisänsä pakettiin tekevät vuoro-työt. Treenaan päivittäin 2-3h, valmennan urheilijoita ja ammatiltani olen lentoemäntä. Huonosti nukutut yöt näkyvät myös iholla. Kasvojen alueelle minulle on tehty kuorintoja sekä kosteuttavia hoitoja. Olen ollut aina ilmeikäs ja otsassani oli voimakas ryppy jo 25-vuotiaana. Botox on ollut ainoa hoitokeino suoristamaan ilme-ryppyni.
Olen enemmän kuin tyytyväinen Diamond Cliniciin ja suosittelen heitä lämpimästi!

Isabel Ljungen

Miss Helsinki 2014

Olen ollut joka kerta tyytyväinen käytyäni Diamond clinicillä. Henkilökunta on todella ammattitaitoista, osaavaa, sekä sydämellistä. Täällä paikassa oikeasti kuunnellaan asiakasta, sekä myös neuvotaan asiakkaalle mikä on hänelle parhaaksi. Itse olen käynyt mm. täyttämässä huuliani, ja olen saanut juuri sen lopputuloksen mitä toivoinkin. En voisi olla tyytyväisempi. Käyn jatkossakin Diamond Clinicillä.

Sointu Borg

Charisma Promotion & Bimbo Oy

Olen käyttänyt Diamond Clinicin palveluita usemman vuoden ajan ja voin vilpittömästi suositella yritystä kaikille niin pientoimenpiteitä, kuin myös kauneuskirurgiaa harkitseville.
Diamond Clinic oikeasti kuuntelee asiakastaan ja kartoittaa tämän tarpeet ammattimaisesti. Konkreettinen esimerkki tästä on oma rintaleikkaukseni Tallinnassa, mikä sujui mutkattomasti ja oloni oli koko leikkausmatkan ajan turvallinen. Koin olevani hyvissä käsissä. Minut ohjeistettiin huolellisesti ennen ja jälkeen leikkauksen ja sain paljon ohjeita ja apua myös leikkauksesta toipumiseen.
Korkealaatuinen palvelu sekä osaavat ja koulutetut ammattilaiset takaavat täydellisen ja huolitellun lopputuloksen!

Heidi Sorsa

IFBB Pro

Diamond Clinic tarjoaa asiantuntevaa, henkilökohtaista ja luotettavaa palvelua niin pienemmissä kuin isommissakin toimenpiteissä. Aina iloinen ja positiivinen henkilökunta pitää huolen, että kaikki sujuu ja saat juuri sinulle sopivaa ja suunniteltua palvelua. Suosittelen!

Mailis Penttilä

Miss Helsinki 2015 finalisti

Vuosien aikana olen testannut montaa eri kauneushoitolaa ja viimein olen löytänyt minulle juuri sen oikean. Paikan päällä palvelee ihanan aurinkoinen ja asiantunteva henkilökunta. Voin lämpimästi suositella Diamond Clinicia kaikille, jotka arostavat huippu palvelua.

Katri-Valdes Reveco


Kärsin pintakuivasta ihosta johonka olen yrittänyt saada minun iholleni sopivaa apua ja sainkin diamondin camillan suorittamasta kosteuttavasta tehohoidosta. Ihoni oli käsittelyn jälkeen heti huomattavasti parempi! Ja hyvän hoidon sekä neuvojen ansioista minulla on yksi ongelma vähemmän. Kiitos tästä. Suosittelen tätä paikkaa rehellisesti.

Minna Rauhala


Happohoitokertoja muutama ja siihen päälle laitteilla sarjahoitona tehtyjä erilaisia kuorintoja, puhdistavia hoitoja kasvohoitoja ja siihen päälle mesoterapialla kosteutta ja akne arvet ovat melkein hävinneet ja iho raikas ja heleä!

Mia Merikanto


Sekaihoani on hoidettu sarjana yhditelemällä erilaisia menetelmiä ja nyt se on puhdas, näppyjä ei tuu, nuorekkaampi ja erityisesti terveemmän näkönen kaikin tavoin. Kotihoitoon suositellut tuotteet aivan mahtavia!

Jessica Ruokola


Minulla on kokemusta kertynyt useasta alan yrityksestä ja täytyy sanoa että missään en ole saanut näin sujuvaa palvelua kuin Diamond Clinicillä. Diamond Clinic tulee myös jatkossa olemaan paikka jossa tulen asioimaan oli kyse pientoimenpiteistä tai suuremmasta muutoksesta. Voin vain suositella, ja erityisesti kiitos Diamondin Mirjalle.

Maarit Siekkinen


Olen aina tykännyt näyttävistä huulista. Diamond Clinic Ria-Maria loihti minulle juuri semmoiset huulet kuin halusin. Ria on ammattitaitoinen ja luotettava. Suosittelen paikkaa ehdottomasti kaikille jotka ovat ajatelleet korjaavansa taikka ehostavansa jotakin paikkaa kasvoissa tai muualla vartalossa.

Sara Karhunen


Olen käynyt huulten täytössä ja rintojen konsultaatiossa Rialla ja voin lämpimästi suositella.Rauhallinen ja ammattitaitoinen tekijä, jonka näkemykseen voi luottaa ja lopputulokseen olen enemmän, kuin tyytyväinen! Huomioi yksilölliset toiveeni ja tiesin kokoajan mitä- ja miksi tehdään.

Sara Back

IFBB Bikini Pro

Olen käynyt Diamond Clinicin asiakkaana syksystä 2016 lähtien ja en voisi olla tyytyväisempi saamaani palveluun ja hoitoihin jota Ria Laakso on minulle tehnyt. Kilpailen kansainvälisesti bikini fitness kisoissa joten on tärkeää näyttää kauniilta myös valmistautuessani kisaan. Ria ja Diamond clinic Turku on todella auttanut minua säihkymään lavalla. Suuri kiitos!

DIAMOND CLINIC
HELSINKI

Juutinraumankatu 6
00220 Helsinki
Finland

DIAMOND CLINIC
TAMPERE

Kuninkaankatu 31
33200 Tampere
Finland

DIAMOND CLINIC
TURKU

Maariankatu 2
20100 Turku
Finland

DIAMOND CLINIC
VAASA

Kauppapuistikko 16 A 3. krs
65100 Vaasa
Finland

DIAMOND CLINIC
SEINÄJOKI

Kalevankatu 5 A
60100 Seinäjoki
Finland

DIAMOND CLINIC
LAPPEENRANTA

Laurantie 1
53100 Lappeenranta
Finland