Yksityissairaala Kotka

Yksityissairaala Kotka sijaitsee Tallinnan keskustan tuntumassa ja on valmistunut vuonna 2017. Mukavuuksiltaan se vastaa ylellistä hotellia kaikkien laitteiden ja kalusteiden ollessa upouusia sekä turvallisuustasoltaan korkeinta luokkaa.

Sairaalassa on päivystys 24 tuntia vuorokaudessa ja plastiikkakirurgiaan erikoistuneet sairaanhoitajat ovat töissä vuorokauden ympäri, joten hoitoa ja kipulääkkeitä on aina saatavilla. Henkilökunta on erittäin tarkoin valittua, jonka ansiosta saat lämminhenkistä, empaattista ja potilaslähtöistä palvelua alan parhailta ammattilaisilta.

Huoneissa on kylpyhuone, minijääkaappi, hälytyskello, televisio ja wi-fi yhteys ja potilailla on sairaalassa olon ajan täysihoito. Aamiaisbuffet ja lounas nautitaan sairaalan omassa kahvila-ravintolassa, mutta leikkauksen jälkeinen päivällinen tarjoillaan suoraan omaan huoneeseen. Kaikki raaka-aineet ovat tuoreita ja ruoka paikan päällä valmistettua, ensiluokkaista, erikoisruokavaliot huomioivaa ravintolaruokaa. Kahviossa saa käydä myös omatoimisesti ja asiakkaat voivat tilata ylimääräisiä (maksullisia) aterioita myös ruoka-aikojen ulkopuolella. Potilashuoneen jääkaapista löytyy juotavaa ja vastaanoton kahviautomaatissa on laaja valikoima lämpimiä juomia. Sairaalan C-osassa on myös Selver kauppa, jossa voi asioida klo 8-22. Sairaala rakennuksesta löytyy myös apteekki, josta kannattaa hankkia täydennystä jälkihoidon tarpeisiin. Tässä sairaalassa on myös mahdollisuus ennen leikkausta suoritettaviin tutkimuksiin, verikokeeseen ja rintaleikkausta edeltävään ultraäänitutkimukseen. Tutkimukset ovat hinnaltaan huomattavasti edullisemmat kuin Suomessa.

Maan vanhin yksityissairaala Fertilitas

Vuodesta 2008 alkanut loistavasti toimiva yhteistyö Viron perinteikkäimmän yksityissairaalan Viimsissä sijaitsevan Fertilitaksen kanssa jatkuu edelleen. Siellä suoritetaan sekä esteettistä- bariatrista-, että intiimikirurgiaa alan huippuammattilaisten tekemänä. Vartalonmuokkaus toimenpiteistä vastaavat pääasiassa tohtorit Jaan Troost ja Siim Simmo. Kasvokirurgian spesialisteina toimivat Merle Sellend ja Tiia Tamme. Naisten intiimikirurgia puolestaan on pääasiassa gynekologian tohtori Edda Väinin käsissä ja bariatrisesta puolesta vastaavat Rein Adamson ja Sven Troost.

Klinikalla on tehty vuosien mittaan jatkuvasti uudistuksia, mm täysin uusi leikkaussali muutama vuosi sitten. Kaikki tilat ovat ajanmukaiset ja hyvin varustellut. Klinikalla on päivystys 24/7 ja potilashuoneista löytyy televisio, yksityinen wc-kylpyhuone, pieni jääkaappi sekä hälytyskello. Kaikkiin leikkauksiin sisältyy kattava leikkauksen jälkeinen valvonta ja kivunlievitys, suuriin leikkauksiin tarvittava leikkauksen jälkeinen vuodeosastohoito.

DIAMOND CLINIC
HELSINKI

Juutinraumankatu 6
00220 Helsinki
Finland

DIAMOND CLINIC
TAMPERE

Kuninkaankatu 31
33200 Tampere
Finland

DIAMOND CLINIC
TURKU

Maariankatu 2
20100 Turku
Finland

DIAMOND CLINIC
VAASA

Kauppapuistikko 16 A 3. krs
65100 Vaasa
Finland

DIAMOND CLINIC
SEINÄJOKI

Kalevankatu 5 A
60100 Seinäjoki
Finland

DIAMOND CLINIC
LAPPEENRANTA

Laurantie 1
53100 Lappeenranta
Finland